Gevraagd horecapartner

Hengelosche Bierbrouwerij zoekt een horecapartner voor het opzetten van het themacafé en proeflokaal voor Hengelo Bier. Daarvoor wordt de samenwerking gezocht met een ervaren horecaondernemer. Tegelijkertijd is er binnen het ondernemersteam een kans voor aanstormend talent.

The themacafé Hengelo Bier moet ambitieus van opzet zijn en gerealiseerd worden in het centrum van Hengelo. Het thema is duidelijk, Hengelo Bier heeft een enorme historie aan reclameuitingen en de onderneming kan het nostalgische biermerk als enige proeflokaal op deze unieke manier aan de man brengen.

Hengelo Bier/Hengelosche Bierbrouwerij werd in 2007 heropgericht door Herbert Capelle. Vanwege te veel andere werkzaamheden zoals bierbrouwen, lokale politiek en het begeleiden van jonge ondernemers in Rotterdam heeft Capelle weinig tijd om zelf in de gastronomie te duiken, vandaar deze oproep.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via het contactformulier.