Gevraagd verkooppartner

De craft bier markt zit in de lift. Hengelo Bier kan groeien maar helaas hebben de oprichters er helemaal geen tijd voor om een Afdeling verkoop op poten te zetten, laat staan om zelf verkoopgesprekken te voeren. Dat ga jij doen!

Gezocht word een verkoper die de commerciële leiding op een ondernemende manier in handen wil nemen. Het gaat om meerdere biermerken en producten, zoals Hengelo Bier, Wederopbouwbier en Herb’s Hopped & Hemped.

Jong en/of ervaren talent wordt aangemoedigd met ideeën te komen. De mogelijkheden voor partnerschap of ondernemerschap zijn bespreekbaar.

Niet geschikt voor iemand die aan het eind van de maand afhankelijk is van een salaris. Zo simpel is het niet. Het is een uitdaging. Je hebt een passie voor craft bier en je komt terecht in een ondernemersteam.

Durf jij die uitdaging aan? Neem contact op.